
Λίγες ώρες μετά το gala προς τιμήν του στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο Ολυμπιακός αποσύρει στο ΣΕΦ τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.
Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ένας εκ των κορυφαίων παικτών μπάσκετ της Ευρώπης θα δει τη φανέλα με το Νο7 ν’ ανεβαίνει για πάντα στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στην αρένα και ο Βασίλης Σπανούλης!

Στο γήπεδο είναι ήδη ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Νίκος Ζήσης, ο Αργύρης Καμπούρης, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς και άλλες μορφές του Ολυμπιακού.

Από την κυβέρνηση στο γήπεδο είναι ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.
Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2021 και άλλαξε την ιστορία του τμήματος.

Το 2012 και το 2013 ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Euroleague σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη.



Το πρόγραμμα θα ανοίξει με την απόσυρση, έπειτα θα μιλήσουν ο Σπανούλης και οι Αγγελόπουλοι και θα ακολουθήσει ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.