ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΩΤΙΑΔΗΣ στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας DRACULA OPEN και πήγε την Ελλάδα στον 7ο Ουρανό

Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης μπήκε σήμερα μέσα στο ρινγκ με μόνο στόχο να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος, και να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας “DRACULA OPEN”.

Η κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου για τον Μανόλη ήταν μονόδρομος! Πάθος, δυναμισμός, άρτια τεχνική δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο του Abulaevi Elnur να τολμήσει να απειλήσει τον Αθλητή της Εθνικής μας Ομάδας Παίδων.

Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης επάξια κέρδισε τον τίτλο του Best Boxer και το έπαθλο των 500 EUR ενώ την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου έκανε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας της Πυγμαχίας κ. Γιάννης Φιλιππάτος.

Η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στο facebook χαρακτηριστικά αναφέρει :

“Συγκίνηση, υπερηφάνεια και θαυμασμός από όλους μας για όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας που έγιναν μία παντοδύναμη γροθιά εμψυχώνοντας τον Έλληνα Χρυσό Πρωταθλητή. Και πως να μην διακριθούν αφού «κουβαλούν» μέσα τους καρδιά από ατόφιο χρυσάφι…. Και ΔΕΝ ξεχνούν, όπου κι αν αγωνίζονται, η σκέψη τους είναι στον ΒΑΣΙΛΗ, στον ΒΑΣΙΛΗ της καρδιάς μας… στον αδικοχαμένο Βασίλη Τόπαλο είναι αφιερωμένο και αυτό το Χρυσό Μετάλλιο του Μανόλη.
Το ήθος και οι Αξίες των Παιδιών μας αξίζουν όσο ένα Δισεκατομμύριο Χρυσά Μετάλλια
Είμαστε Ευγνώμονες που εκπροσωπείτε την χώρα μας – Είστε η Dream Team που κάθε Ομοσπονδία Πυγμαχίας θα ήθελε να έχει στο ενεργητικό της
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ από τα βάθη της καρδιάς της
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! Μπράβο σε όλη την Ελληνική Αποστολή!”