Χρύσα Παππά: Τα γενέθλια της “Εύας” και το πάρτι με τους συμπρωταγωνιστές της στην Γη της ελιάς-Βίντεο, φωτό

Χρύσα Παππά, Τα γενέθλια

Γενέθλια είχε το Σάββατο η «Εύα» από τη Γη της ελιάςκαι κατά κόσμον Χρύσα Παππά, και στο πάρτι της παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά.

Η ηθοποιός έγινε 43 και το γιόρτασε σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους και συναδέλφους.

Οι πρωταγωνιστές από τη Γη της ελιάς που έδωσαν το παρών

Το παρέακι της Γης της ελιάς φαίνεται πως έχει «δέσει» για τα καλά και έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι γενεθλίων της γλυκιάς συναδέλφου τους Χρύσας και όπως είδαμε από φωτογραφίες και βίντεο.
Μερικοί από τους ηθοποιούς της σειράς που παρευρέθηκαν ήταν η Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική), ο Liam Ireland (Στέφανος), η Ιζαμπέλα Φούλοπ (Ελένη), o Ραφαήλ Καρυωτάκης (Λεωνίδας), αλλά και ο Τάσος Ιορδανίδης (Μάνος) μαζί με τη σύζυγό του και φίλη της Χρύσας Παππά, Θάλεια Ματίκα.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Χρύσας Παππά.

 

Στο αυριανό επεισόδιο της Γης της ελιάς (13/6), ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωνσταντίνο πως παρόλο που εκείνος θέλει να διακόψει τις συνεργασία τους και να αφοσιωθεί στην Ισμήνη και το παιδί της, δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν.

Για τον λόγο αυτό, του συστήνει να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του.

Ο Στάθης ζητά από την Εύα να γυρίσει στη Μάνη

Παρόλο που το έπαιζε σκληρός, ο Στάθης μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί ότι του λείπει η Εύα και πως δεν μπορεί χωρίς εκείνη. Γι’ αυτό της ζητά να γυρίσει στη Μάνη προκειμένου να μιλήσουν και να βρουν μια λύση, όμως εκείνη δεν θα του το κάνει τόσο εύκολο.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη, η οποία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.

Η Γη της Ελιάς | Δευτέρα 13/6 21:00 (trailer)