Χρίστος Αντωνιάδης: Που ξεκίνησε πετυχημένες special guest live εμφανίσεις κάθε Παρασκευή (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησαν οι νυχτερινές εμφανίσεις του Χρίστου Αντωνιάδη, στο «Εν Μοσχάτω», όπου τον απολαμβάνουμε, κάθε Παρασκευή.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, διαθέτοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο, με μεγάλες επιτυχίες του χτες και του σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», να ενώσει τις δυνάμεις του, με μία μοναδική μουσική παρέα, και τις Παρασκευές, να διασκεδάζουν «αλλιώς» και όπως παλιά, σε ένα υπέροχο στέκι στο Μοσχάτο.

Τιμώντας το καλό λαϊκό τραγούδι, σε μία ξεχωριστή μουσική αναδρομή, και με special guest τον Χρίστο Αντωνιάδη, το θερμόμετρο της διασκέδασης, «χτυπάει» κόκκινο, με το γλέντι και το κέφι, να έχουν την τιμητική τους. Φυσικά, από την πρεμιέρα του την περασμένη Παρασκευή, δεν θα μπορούσε να λείπει, η πανέμορφη σύζυγός του Αφροδίτη.

Αυτή την περίοδο, μετά και την τεράστια επιτυχία του τελευταίου του τραγουδιού, με τίτλο «Δεν τρέχει τίποτα», ο Χρίστος Αντωνιάδης, είναι εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης για τα επόμενα μουσικά του βήματα, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις, για live εμφανίσεις, στην Περιφέρεια, την Κύπρο και το εξωτερικό.

 

 

https://www.facebook.com/598208786/videos/458516425955027/