Χριστίνα Μπόμπα: Το άγνωστο… δράμα της

Χριστίνας Μπόμπα

Ενα, άγνωστο για πολλούς, δράμα έζησε η Χριστίνα Μπόμπα πριν από δύο (ή τρία;) χρόνια

Ενα δράμα που μάλιστα εκτυλίχθηκε στην αρχή της σχέσης της με το Σάκη Τανιμανίδη και έπρεπε να το βιώσει όλο μόνη της, χωρίς να μπορεί να ζητήσει την βοήθεια κανενός.

Ηταν η στιγμή που έπρεπε να πάρει κομβικές αποφάσεις για τη ζωή της και το μέλλον της επί τη βάσει του ερωτήματος:

«Να παρατήσω την δουλειά μου σε ένα γραφείο ή να πάω στον Αγιο Δομίνικο για μόνιμες διακοπές με τον Σάκη Τανιμανίδη;»!

Η εσωτερική σύγκρουση που βίωσε την είχε κουρελιάσει, μέχρι που τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση: Θα πήγαινε μόνιμες διακοπές στον Αγιο Δομίνικο και θα σταματούσε να ξυπνά τα χαράματα «για να πάει στο γραφείο της στην πολυεθνική»! 

Αναγκαστικά θα την έβγαζε όλη μέρα, παραλία, κοκτέιλ, φαγητό σε εξωτικά εστιατόρια, με ότι κινδύνους αυτά συνεπάγονται (τσούχτρες, διάρροιες κλπ).

Τέτοια θυσία, «για τον Σάκη», αξίζει πραγματικά να γίνει σίριαλ.

Ξενιτεύτηκε στον Αγιο Δομίνικο. Αναγκάστηκε να ξυπνάει από το χάραμα και να βρέχει τα πόδια της από την Καραϊβική Θάλασσα, δίπλα σε κοκοφοίνικες.

Τα μαϊμουδάκια και οι followers της ήταν η παρέα της την ώρα που ο Σάκης έβγαζε τα προ το ζην στα γυρίσματα του Survivor! 

Ο χρόνος κυλούσε ήσυχα και κάπου στο 2017 έγινε και ο πολυπόθητος γάμος τους. Τόνοι μελανιού για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κας Τανιμανίδη πλέον.

Ναι ήταν η βασίλισσα!

Οι followers της ολοένα και αυξάνονταν, και εν μέσω κρίσης στον ΣΚΑΪ και το »The Voice» το καλοκαίρι, μιας και ο υπερταλαντούχος στην παρουσίαση του Γ.Καπουτζίδης μας κούνησε μαντήλι, είπε να βοηθήσει με τις γνώσεις της το κανάλι.

Νούμερο δύο όνειρο… τσεκ!

«Εγινα κι εγώ πρόσωπο της τηλεόρασης»!