“Χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν αγαπημένους τους, τον Μάϊο λέει “Ταξιδιώτης του χρόνου”

Ο Eno Alaric, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το έτος 2671, προειδοποίησε ότι οι οικογένειες θα αναγκαστούν να “αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους”, καθώς υποτίθεται ότι θα τους χάσουν σε μια φυσική καταστροφή τον Μάιο του 2023, όπως αναφέρει η gazzetta.gr.

Ένας μυστηριώδης χρήστης του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671», εξέδωσε προειδοποίηση ότι χιλιάδες άνθρωποι θα αναγκαστούν να πουν «αντίο στους αγαπημένους τους όταν η καταστροφή χτυπήσει τον επόμενο μήνα».

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @theradianttimetraveller, έχει αποκτήσει περισσότερους από 26.000 οπαδούς για την ανάρτηση προειδοποιήσεων σχετικά με υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.

Ο δημιουργός έχει κάνει στο παρελθόν προειδοποιήσεις για δίδυμους πλανήτες με τη Γη, για εξωγήινους επισκέπτες, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

Αλλά τώρα, ο αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδευτής ισχυρίστηκε ότι χιλιάδες οικογένειες θα χάσουν αγαπημένα τους πρόσωπα σε καταστροφικές καταστροφές που υποτίθεται ότι απέχουν μόλις ένα μήνα. Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.600 likes, ο Eno έγραψε: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλοί από εσάς νομίζετε ότι είμαι ένας ψεύτικος χρονοταξιδιώτης, αυτά είναι σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν σε κάθε μήνα του 2023».

Αφού διευκρίνισε ότι το βίντεο ήταν το πρώτο μέρος μιας σειράς βίντεο και ότι αυτό θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά στον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023, πρόσθεσε: «15 Μαΐου: Ένα τσουνάμι ύψους 228 μέτρων πλήττει τη δυτική ακτή των ΗΠΑ, κυρίως το Σαν Φρανσίσκο. Προκαλεί ζημιές εκατοντάδων δισεκατομμυρίων και χιλιάδες οικογένειες πρέπει να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • “30 Μαΐου: Πάνω από 150 θεάσεις UFO συμβαίνουν, όλα ανήκουν στους Distants, οι οποίοι σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Γη.
  • “12 Ιουνίου: Ένας σεισμός μεγέθους 9,5 βαθμών ανοίγει μια τάφρο βάθους 5 μιλίων και πλάτους 1 μιλίου στον Άγιο Ανδρέα της Καλιφόρνιας.
  • “Απελευθερώνει πολλά είδη εξαφανισμένων ζώων, συμπεριλαμβανομένου του Titanoboa, ενός φιδιού που μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 75 πόδια.
  • “14 Ιουνίου: 12 άνθρωποι λαμβάνουν υπερδυνάμεις από την ακραία ενέργεια του Ήλιου, συμπεριλαμβανομένης της τηλεπάθειας και της τηλεμεταφοράς.
  • “18 Ιουνίου: 7 άνθρωποι πέφτουν από τον ουρανό περπατώντας μέσα από μια σκουληκότρυπα που δημιουργήθηκε κατά λάθος”.