Χατζηνικολάου: «Όχι σε μένα αυτά -Εμένα με έδιωξε απο το MEGA ο….»

Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από το 1989 εργαζόταν στο Mega και παραιτήθηκε το 2003. Ακολούθως ανέλαβε CEO στον Alpha αλλά και την παρουσίαση του δελτίου.

Το 2007 πήγε στο Alter και, μετά το λουκέτο στον σταθμό, πήγε το 2013 στο Star και το 2017 στον ΑΝΤ1.

Το όνομά του ακόμη είναι συνυφασμένο με το megaλο κανάλι. Λίαν προσφάτως ο Χατζηνικολάου θυμήθηκε…. τα παλιά εκείνα χρόνια στο Mega, μέσω της εκπομπής του στον Real FM.

Όπως διαβάζουμε στο Harddog-sport, διάβασε κάποια μηνύματα ακροατών και, δη, μερικά επικριτικά ενώ ο ίδιος ήταν καταιγιστικός σε χαρακτηρισμούς και σε επιθετικά σχόλια.

Είπε ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός στη θητεία τού οποίου έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Ελλάδα,

ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησής του είδαμε να γκριζάρει η περιοχή του Αιγαίου και ότι είπε «ευχαριστώ»στους Αμερικανούς μετά το επεισόδιο στα Ίμια.

Με αφορμή, δε, σχόλιο ακροατή ότι στα χρόνια της πολιτικής ακμής του Σημίτη τα ΜΜΕ «έκαναν πλύση εγκεφάλου» και μιλούσαν για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι η έξοδος του ίδιου από το Mega έγινε κατ’ απαίτηση του Σημίτη.

«Όχι σε εμένα το μήνυμα αυτό. Αυτό στείλε το όπου αλλού θέλεις, όχι σε εμένα. Υπενθυμίζω την έξοδό μου από το Mega, κατ’ απαίτηση του κυρίου Σημίτη. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας δημοσιογράφος που έχει ασκήσει πιο συστηματική κριτική στη συγκεκριμένη περίοδο, στα εξοπλιστικά σκάνδαλα και γενικά σε ό,τι έφερε μαζί της η περίοδος αυτή».

Μάλιστα. Ο Σημίτης, λέει, τον «έφαγε». Αλλά πριν μερικά χρόνια, το 2015, κοίτα να δεις τι θυμηθήκαμε (και το αλιεύσαμε σε δημοσίευμα των zoornalistas).

Ξανά σε εκπομπή του στον Real FM ο Χατζηνικολάου, έκανε κριτική στο Mega ευλογώντας ταυτόχρονα τα γένια του:

«Από τότε που έφυγα εγώ από το Μega, το κανάλι πήρε την κάτω βόλτα και κατέληξε να έχει τη σημερινή κατάντια από πλευράς ενημέρωσης και δελτίων ειδήσεων, δηλαδή τα σημερινά χάλια που έχουν οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί».

Και φυσικά αναφέρθηκε στο γιατί είχε αποχωρήσει:

«Εγώ έφυγα από το Μega πριν από 12 χρόνια, γιατί αρνήθηκα να υπακούσω στις εντολές και τις ισχυρές πιέσεις ενός εκ των μετόχων που ήθελε να το μετατρέψει σε μέσο προπαγάνδας. Ηθελε να το κάνει καταπράσινο! Και φυσικά ομιλώ για τον πανίσχυρο Γιώργο Mπόμπολα».

Τελικά, Νίκο, ο Μπόμπολας ήταν η αιτία που έφυγες από το Mega ή ο Σημίτης; Ή και οι δύο; Ή το… ΠΑΣΟΚ, γενικότερα;

πηγη: dailymedia.gr