Χατζηδιάκος: “Να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη, δεν είμαστε κατώτεροι των Ολλανδών”

Για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς, με τον διεθνή αμυντικό να δηλώνει πως η Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερη της Ολλανδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεται που θα παίξει με Ολλανδία και τι συμβουλές : «Τι συμβουλές έχω δώσει δεν θα σας πω. Για μένα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Όπως ξέρετε η μητέρα μου είναι Ολλανδή και ο πατέρας μου Έλληνας. Όλη η οικογένειά μου υποστηρίζει την Ελλάδα, οι γονείς μου, η κοπέλα μου. Περίμενα 10-12 να παίξω απέναντι στην Ολλανδία και θέλω πολύ να νικήσουμε».

Την Ολλανδία: «Έχω παίξει αρκετές φορές με καλά αποτελέσματα. Έχω κολλητούς φίλους στην Εθνική Ολλανδίας. Ξέρω αρκετά πράγματα για τους Ολλανδούς. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Την έλλειψη του Μαυροπάνου: «Η άμυνα δεν είμαι εγώ και ο Ντίνος. Η άμυνα είμαστε και οι 11. Ο Ντίνος είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η άμυνα θα είναι δυνατή».

Την ομάδα του: «Να μπαίνουμε στο γήπεδο, να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη. Για τους Ολλανδούς είναι σημαντικό. Θα έρθουν ‘πεινασμένοι’ για τη νίκη αλλά και εμείς το θέλουμε πολύ και συζητάμε πόσο θέλουμε να παίξουμε σε ένα τουρνουά»

Τη σχέση με το ματς με τη Γαλλία: «Θα έχει ομοιότητες. Η Ολλανδία είναι φαβορί. Παίζει εντός έδρας και έχει αρκετά καλούς παίκτες. Δεν είμαστε κατώτεροι από αυτούς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε ενωμένοι και θα μπούμε στο γήπεδο να παλέψουμε».