Χαριστέας: “Εύχομαι να μπει και ο Άρης στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό”

Ο Άγγελος Χαριστέας εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη μη συμμετοχή του Άρη στη σύσκεψη της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι σε τέτοιες συναντήσεις οφείλουν να συμμετέχουν ομάδες που έχασαν φιλάθλους από την οπαδική βία.

Την Τετάρτη 16/8/23 στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την καταπολέμηση της βίας, στην οποία θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αρμόδιοι υπουργοί, καθώς και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας, εκφράζει την δυσαρέσκειά του, διότι στη συνάντηση αυτή δεν έχει προσκληθεί η ΠΑΕ Άρης, λέγοντας ότι οι ομάδες που έχουν πληγεί από την οπαδική βία όπως είναι ο Άρης θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρει:

«Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν γίνεται σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας, θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον ομάδες οι οποίες ήδη έχουν χάσει φίλαθλο-φιλάθλους και ο Άρης δυστυχώς έχει χάσει. Και παρόλα αυτά δεν έχει παρουσία. Εύχομαι να μπει έστω και τελευταία στιγμή».