Χαμός στις φυλακές Βόλου – Τα έσπασαν οι κρατούμενοι!

Χαμός επικράτησε στις φυλακές Κασσαβέτειας στον Βόλο, όταν τρεις κρατούμενοι, μόλις πληροφορήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι τους είχαν επιβληθεί από την Διεύθυνση πειθαρχικές ποινές, άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους!

Οι τρεις νεαροί Έλληνες κρατούμενοι, δύο εκ των οποίων είναι αδέλφια ηλικίας 20 και 18 χρόνων και ο τρίτος ένας 20χρονος, κρατούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινές που τους έχουν επιβληθεί για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Όμως, όταν έμαθαν ότι θα τιμωρούνταν πειθαρχικά για κάποια παραπτώματά τους, βγήκαν εκτός εαυτού και άρχισαν να σπάζουν τζάμια, προκαλώντας φθορές στο καρτοτηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούν με τον έξω κόσμο οι φυλακισμένοι και σε έναν πυροσβεστήρα, ενώ απείλησαν να βάλουν φωτιά και να κάψουν την φυλακή, όταν επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τους ακινητοποίησαν με πολλή προσπάθεια.

Οι κρατούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού όπου κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για πρόκληση φθορών και αντίσταση.