«Χαμός» στην Κύπρο: Σύλληψη διαιτητή και προέδρου ομάδας για στημένο αγώνα

Σύλληψη διαιτητή

Ύστερα από καταγγελίες ποδοσφαιριστών της ομάδας «Οθέλος»

– Ανέφεραν ότι προσεγγίστηκαν από τον Πρόεδρο της Αγίας Νάπας με σκοπό να τους πείσει να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα των δύο ομάδων

Η Κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε το απόγευμα έναν διαιτητή και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Νάπας για υπόθεση στημένου αγώνα.

Ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας «Οθέλος» της Β’ κατηγορίας κατήγγειλαν ότι προσεγγίστηκαν από τον Πρόεδρο της Αγίας Νάπας Δ. Μασιά με σκοπό να τους πείσει να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο.

Οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε στημένο αγώνα και προειδοποίησαν και τους συμπαίκτες τους.

Τον αγώνα παρακολουθούσε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής ο οποίος έχει οριστεί για αξιολόγηση της διαιτησίας. Για λόγους που δεν έχουν εξηγηθεί ο αρχιδιαιτητής αποχώρησε το 70ο λεπτό του αγώνα.

Ακολούθησε πραγματικό όργιο σφυριγμάτων από τον διαιτητή Α. Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσφατα έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης.

Απέβαλε τον τερματοφύλακα του Οθέλου και μετά από λίγο απέβαλε και τον δεύτερο τερματοφύλακα που είχε μπει για να τον αντικαταστήσει.

Ο «Οθέλος» αναγκάστηκε να βάλει ως τερματοφύλακα έναν αμυντικό παίκτη και στο 97 (έβδομο λεπτό καθυστερήσεων) ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Αγία Νάπα!

Λίγο νωρίτερα απέβαλε με Τρίτη κόκκινη κάρτα ακόμα έναν παίκτη του Οθέλου ο οποίος έπαιζε με 8 παίκτες.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης τους.