Χαμός με τον Μπέο: «Βόδι» και «γουρούνι» ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Ύβρεις κατά πάντων! (βίντεο)

Θα μπορούσε κάποιος ν’ ασχοληθεί με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Βόλου αναφορικά με τους κυκλικούς κόμβους στο Κοιμητήριο και το κτιριακό συγκρότημα του ξενοδοχείου Γαλλίας… ωστόσο άλλα αποτελούν την πραγματική είδηση του δημόσιου λόγου του Δημάρχου Βόλου.

Είπε:

Για Νομική Σύμβουλο του Νοσοκομείου : “Της φέραν το δίπλωμα από τη Ρουμανία”

Για τη Διοίκηση του νοσοκομείου και τον διαγωνισμό για το γκρέμισμα και μίσθωση του ακινήτου του Ξενοδοχείου Γαλλία : “Η λογική του απατεώνα , του λαμόγιου, που θέλει να τα πάρει είναι να τα βγάλει στη δημοπρασία. Δεν λέω πως τα πήρε κάποιος αλλά εδώ κατι συμβαίνει. Ας ψάξουν να τα βρουν ο υπουργός και οι εισαγγελείς”

Για πρώην Διοικητή Νοσοκομείου Ματθαίο Δραμυτινό: “Μεθύστακας που πήγαινε στο Νοσοκομείο με ένα μπουκάλι ουίσκι”

Για Α. Μεϊκόπουλο: “Άχρηστος βουλευτής με τις πλάτες του πατέρα του”.

Για Κ. Γαργάλα: “ο αριστερός του κ@@λου”

Για Ευάγγελο Βενιζέλο επειδή θεσμοθέτηση την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων: “Μια υπηρεσία που δεν έπρεπε να υπήρχε ποτέ. Ένα βόδι που λέγεται Βενιζέλος αυτός την δημιούργησε. Αυτό το γουρούνι που άμα κάτσει με τον Αναστασίου δεν φτάνει ούτε ένα φορτηγό μακαρόνια να φάνε”.

Για την Προϊσταμένη της Εφορείας Νεοτέρων Μνημείων κα Γεωργίου : “Οι γυφτοι δεν έχουν χαρτί υγείας και θα τους στείλουμε την εισήγηση της κας Γεωργίου”

Για τον εαυτό του: “Στη πόλη του Βόλου έχει δήμαρχο με πολλά κιλά…( δεν εννοεί πεπόνια) .Κοπρίτες περίεργους τύπους, με διαπλοκές διασυνδέσεις… πόσο ν’ αντέξω. Η κόντρα μου δίνει ζωή και δύναμη. Εδώ είμαι για να σας πολεμήσω.