«Χαμόγελο του παιδιού»: Εξαφανίστηκε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη

Εξαφανίστηκε 14χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση ενός 14χρονου κοριτσιού από την  Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης εξέδωσε το «Χαμόγελο του παιδιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 22/07/2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την  Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Νικολέτα Τ. 14 ετών. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»  ενημερώθηκε στις 22/07/2022, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της  κατόπιν αιτήματος των οικείων της , καθώς η ζωή της  βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αναζήτηση της ανήλικης,  πριν προβούμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της , βρισκόμαστε  σε συνεργασία  με τις αρμόδιες αρχές όπως γίνεται με την διαχείριση κάθε περίπτωσης εξαφάνισης προκειμένου να διαφυλάξουμε  το συμφέρον του παιδιού.

Στόχος μας είναι η συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου το παιδί να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Νικολέτα έχει ύψος 1,64μ., βάρος 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώραςαλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Νικολέτας Τ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσες 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr