Αύριο οι εξετάσεις DNA για τη δολοφονία του Μιχάλη

Την Τετάρτη αναμένεται να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις εξετάσεις των δειγμάτων DNA που βρέθηκαν στον Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν και άλλους χούλιγκαν για την επίθεση, ενώ την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA κατηγορουμένων και θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος. Έχουν προκύψει όμως αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Μιχάλη.

Πρόκειται για μια συνήθη διαδικασία, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη που μαχαίρωσε τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Αναζητούν και άλλους Έλληνες που βοήθησαν τους Κροάτες

Πάντως ο δράστης ενδέχεται να μην βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, καθώς υπάρχουν ακόμα χούλιγκαν που δεν έχουν συλληφθεί. Άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα.

Η αστυνομία αναζητά και άλλους Έλληνες, καθώς εκτιμάται ότι οι Κροάτες δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους να φτάσουν στο σημείο, αλλά ούτε και να κρύψουν τα όπλα που χρησιμοποίησαν στην αιματηρή επίθεση.

Καρέ-καρέ ο συντονισμός του «τάγματος εφόδου» και η επίθεση

Παράλληλα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από την αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν. Βίντεο καταγράφουν λεπτό προς λεπτό τη δράση του «τάγματος εφόδου».

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ να καταδιώκεται από τους Κροάτες χούλιγκαν μετά το χτύπημα που δέχθηκε από μαχαίρι, ενώ συγκλονίζουν οι σκηνές έξω από το περίπτερο μέχρι που καταρρέει.