«Αρπάχτηκαν» οι σεισμολόγοι στον «αέρα»! Βαριές καταγγελίες!

σεισμολόγοι

Την αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας και ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καθηγητής Άκης Τσελέντης 

ο οποίος κατήγγειλε πως δεν εκλήθη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικής Επικινδυνότητας.

«Θέλω να παρέμβω γιατί το άκουσα και εξοργίστηκα είναι ότι δεν εκλήθη ο κ. Τσελέντης. 20 χρόνια που ήταν στην επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου ο κ. Τσελέντης δεν ήρθε ούτε μία φορά.

Τελευταία φορά που έγινε η σύσταση της επιτροπής σεισμικού κινδύνου ο κ. Τσελέντης ήταν στον εισαγγελέα και γι’ αυτό δεν μπήκε στην επιτροπή.

Ο κ. Τσελέντης απαξιώνει συστηματικά το να παρευρεθεί στην επιτροπή γιατί του δίνεται η ελευθερία εκτός επιτροπής να διατυπώνει απόψεις που δεν ευσταθούν» είπε ο Ευθύμης Λέκκας.

«Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον εισαγγελέα. Ποτέ δεν ήμουν υπόδικος. Λέει ψέματα. Τον κ. Χουλιάρα εννοεί. Δεν ήμουν ποτέ υπόδικος» απάντησε ο Άκης Τσελέντης και συνέχισε: «Θα πω και εγώ δύο πράγματα.

Ακούστε με. Κατ’ αρχάς ένα ερώτημα.

Είστε σεισμολόγος; Έχετε διοριστεί με επιστημονικά κριτήρια στον ΟΑΣΠ; Ή με πολιτικά κριτήρια; Σας όρισε ο κ. Σπίρτζης; Έχει λήξει η θητεία σας;».

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν

πηγή βίντεο newpost.gr