Άρης στους Ιχθύς: Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Ζώδια

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται σε κίνηση και αφήνοντας πίσω τον Υδροχόο εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Μαΐου, προκαλώντας αρκετές αναταράξεις στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Στην αστρολογία, ο Άρης είναι εκείνος ο πλανήτης που μας παρακινεί να κινηθούμε και να διεκδικήσουμε όσα ονειρευόμαστε και δικαιούμαστε.

Με την παρουσία του στους Ιχθείς, ωστόσο, τα κίνητρά μας δεν θα είναι τόσο δυνατά. Η ενέργειά μας θα είναι πεσμένη και θα νιώθουμε πιο έντονη την ανάγκη να χαλαρώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται, όμως, περισσότερο από τη συγκεκριμένη θέση του Άρη και θα βιώσουν αρκετές εντάσεις;

Παρθένος

Ψυχραιμία και υπομονή θα χρειαστεί να επιδείξετε τις επόμενες ημέρες, καθώς γύρω σας η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη. Εντάσεις, αποστασιοποιήσεις, ίσως και χωρισμός σας περιμένουν, ενώ αν είστε ελεύθερες οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα είναι και πολύ παρήγορες.

Οι γύρω σας ζητούν διαρκώς τη στήριξή σας και παράλληλα σας κατηγορούν για αδυναμίες και μη κατανόηση στις ανάγκες τους.

Τοξότης

Μικροπροβλήματα και μικροατυχήματα στο σπίτι είναι πολύ πιθανά το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό δώστε περισσότερη προσοχή. Τα νεύρα σας είναι πολύ έντονα, καθώς πέρα από τις ζημιές στα οικιακά θα υπάρχουν και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Μπορεί να αντιληφθείτε πως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας κρύβει μερικά πράγματα και να αισθανθείτε προδομένες ή οι παρεμβάσεις των άλλων στη ζωή σας να σας προκαλούν νεύρα. Η αναταραχή θα είναι έντονη, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

Αιγόκερως

Γραφειοκρατία, εμπλοκές στις υποθέσεις σου και ασυνεννοησία: Αυτά θα κυριαρχούν μέχρι τις 24 Μαΐου, γι’ αυτό έχετε τον νου σας.

Επίσης, δώστε προσοχή στα λόγια σας, καθώς μπορεί να μεταφέρονται διαφορετικά από ό,τι ειπώθηκαν και οι παρεξηγήσεις να είναι έντονες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.