Απολύθηκε από το σίριαλ όπου εμφανιζόταν ο ηθοποιός Νίκος Στραβοπόδης

Νίκος Στραβοπόδης

Ο Νίκος Στραβοπόδης, ο 37χρονος ηθοποιός που βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών καθώς φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και το πρόσωπό του αναφέρεται σε τρεις μαρτυρίες απολύθηκε από το σίριαλ που εμφανιζόταν, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του. 

Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος ηθοποιός κατηγορείται από τον ηθοποιό Δημήτρη Ανθη για βιασμό σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Ο δικηγόρος του Μανώλης Ροδουσάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Τρίτης τόνισε πως ο πελάτης του δηλώνει αθώος ενώ αποκάλυψε πως απολύθηκε από τη δουλειά του.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης, ο οποίος είπε πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του υπήρξε ερωτική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων με κοινή συναίνεση.