Απόλλων Σμύρνης: Μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» αφήνουν αιχμές για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής «ζει υπό την πίεση του “Big-4”» ενώ επισημαίνουν ότι θα καταθέσουν μήνυση «για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».