Απόκοσμη φιγούρα εμφανίστηκε σε οδηγό σε δρόμο των ΗΠΑ

Ένας άνδρας στην Αμερική, καθώς οδηγούσε ήρθε αντιμέτωπος με μια περίεργη φιγούρα που έχει διχάσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Ένας άνδρας στην Αμερική, καθώς οδηγούσε ήρθε αντιμέτωπος με μια περίεργη φιγούρα που έχει διχάσει τον κόσμο του διαδικτύου. Το υλικό από την κάμερα του οδηγού έχει προκαλέσει ανατριχίλα στους θεατές, καθώς κατέγραψε μια μυστηριώδη φιγούρα στην άκρη του δρόμου.

Ο William Church, κάτοικος της Αριζόνα, έπεσε πάνω σε αυτή την απόκοσμη συνάντηση στις 11 Μαρτίου, ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο 87 της πολιτείας της Αριζόνα. Καθώς παρακολουθούσε το υλικό, παρατήρησε μια φωτεινή λάμψη που πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ένα φάντασμα.

Το FOX πήρε συνέντευξη από τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οδηγούσε μόνος του, χωρίς να βλέπει άλλα οχήματα. Περιέγραψε την ημιδιαφανή φιγούρα που κατέγραψε η κάμερα του ως ένα πρόσωπο που «απλά στεκόταν στο οδόστρωμα».

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το μοναδικό αυτό θέαμα με έναν να γράφει: «Πνεύματα, φαντάσματα, οντότητες όπως θέλετε να τα αποκαλείτε, είναι πάντα μαζί μας».

Ένα άλλο άτομο μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία, λέγοντας: «Είδα ένα φάντασμα να στέκεται δίπλα σε μια μικρή γέφυρα. Ερευνήσαμε τυχόν ατυχήματα σε εκείνη την περιοχή όταν γυρίσαμε σπίτι, και ένας τύπος πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μια μέρα πριν σε εκείνη την τοποθεσία. Η φωτογραφία στην εφημερίδα έδειχνε τον τύπο με κόκκινο πουκάμισο και μπλε τζιν. Όταν είδαμε το φάντασμα, φορούσε κόκκινο πουκάμισο και μπλε παντελόνι. Πραγματικά φρικιαστικό».

Ωστόσο, δεν πείστηκαν όλοι και κάποιοι έδωσαν λογικές εξηγήσεις, με έναν να θεωρητικολογεί: «Αυτό πρέπει να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση. Το φως κάτω στο δρόμο αντανακλάται από την πινακίδα στα δεξιά της εικόνας».