Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ του J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes για τον κορονοιό – ”4500 fake θετικά τεστ ημερησίως”

Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes eκι Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιο-ιατρικής Έρευνας κι Επιδημιολογίας των sport (IRMES) όπως αποκαλύπτει το dimpenews.com κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην τηλεόραση του RFI: “υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε ολόκληρη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.”«To ποσοστό της θνησιμότητας, ο αριθμός των νοσηλευόμενων κι ο αριθμός των ασθενών στην εντατική δεν σταματά να μειώνεται. Είχαμε 4 νεκρούς χθες στη Γαλλία 6 το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο ήταν το πιο αδύναμο ποσοστό που είχαμε από την αρχή της κρίσης εδώ και πολλού μήνες».

Ο Jean-François Toussaint πρόσθεσε δεν υπάρχει επιστημονικό επιχείρημα που να υπαγορεύει το να φοράς τη μάσκα στο εξωτερικό.«Στο τέλος της φάσης της επιδημίας ο ΠΟΥ δεν βρίσκει κανένα επιχείρημα επιστημονικό για να δικαιολογήσει το να φοράει κανείς τη μάσκα στο εξωτερικό.»“Με μια ευπάθεια των τεστ που δύνανται να ενέχουν 1 – 3% fake θετικά , αν κάνουμε 1 εκατομμύριο tests εβδομαδιαίως,τo 3% αντιστοιχεί σε 4500 fake θετικά ημερησίως. Εντοπίσαμε 5.500 άτομα χθες …”RFI 31/8/20

dimpenews.com