Αποκάλυψη Σοκ Γιάννη Ζουγανέλη: «Πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά – Μου έχουν προτείνει και εμένα να πάω»

Στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μίλησε στην εκπομπή «Status» και στο ASTRA TV και αποκάλυψε πως γνωστοί του τού έχουν προτείνει να τους ακολουθήσει στην Ταϊλάνδη για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά.

Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε αυτό, ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά».

«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω «δεν ντρέπεστε λιγάκι;», αλλά δεν τους νοιάζει αυτό.

Είναι πάρα πολύ γνωστό, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που «σκοτώνουν τη ζωή»», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Πουκέτ.

Όπως είπε, αν κάποιος επισκέπτης δεν γνωρίζει τα αγγλικά που μιλούν εκεί οι ντόπιοι, κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένος, καθώς τα παιδιά στη χώρα αυτή πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ