Αποδοκιμασίες σε Τσίπρα και στα Χανιά – «Είσαι ανεπιθύμητος, φύγε!»

Αποδοκιμασίες σε Τσίπρα και στα Χανιά

Οργή λαού. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν στελέχη της Κυβέρνησης, αντιμετωπίζουν τον θυμό και την αγανάκτηση των Ελλήνων. Από την μία η οικονομική αφαίμαξη και από την άλλη το ξεπούλημα της Ιστορίας μας στους Σκοπιανούς.

Από την Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο και από την Κρήτη μέχρι την Κύπρο, οι Ελληνες έδειξαν όλο αυτό το διάστημα πως ανεξάρτητα από την ιδεολογική αφετηρία του καθενός, το εθνικό μας ζήτημα ένωσε άπαντες και έδειξε περίτρανα πως στις δύσκολες καταστάσεις, ο Ελληνισμός μπορεί.

Αυτό που πέρασε και γράφτηκε στο υποσυνείδητο του κόσμου είναι ένα. Ότι οι σύγχρονοι Ιούδες ξεπούλησαν τα πάντα.

Τι έγινε στα Χανιά

Αστυνομικοί απομάκρυναν λίγο μετά τις 09.30 έξω από τα γραφεία της αντιπεριφέρειας στα Χανιά δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι με μία ελληνική σημαία και ένα πλακάτ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τη λέξη «Ανεπιθύμητος», διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του πρωθυπουργού, στα Χανιά.

Η διαμαρτυρία αφορούσε στο Σκοπιανό. Τα μέτρα ασφαλείας στα Χανιά, είναι αυστηρά, με την παρουσία γύρω από το κτίριο, αστυνομικών των Χανίων και της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού. 

Η σύσκεψη πραγματοποιείται από τις 10.00 το πρωί, στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ενώ στη συνέχεια ο Αλ.Τσίπρας θα επισκεφθεί τις ΤΟΜΥ Χανίων.

Η διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Τσίπρα

Οι εικόνες της έντασης στα Χανιά