Αυτά είναι τα ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ την απιστία

ζώδια

Τα παρακάτω ζώδια δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν την απιστία, ενώ είναι ικανοί να φύγουν μέσα στη νύχτα αν ανακαλύψουν ότι το ταίρι τους πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους.

Ο φόβος αυτός είναι άλλωστε και η αιτία που δύσκολα κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις ή αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους στους άλλους.

Κριός

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού είναι απίστευτα κτητικοί άνθρωποι, ειδικά όταν πρόκεται για το ταίρι τους. Για αυτούς το να βρίσκονται σε σχέση σημαίνει απόλυτη αφοσίωση. Απόλυτη παράδοση και πίστη στο άτομο. Αν ανακαλύψουν ότι δεν ισχύει το ίδιο από την άλλη πλευρά, δεν θα σκεφτούν δεύτερη φορά και θα τελειώσουν τη σχέση αμέσως.

Λέων

Οι Λέοντες θεωρούν ότι αξίζουν τα καλύτερα και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το καλύτερο ταίρι. Αν ερωτευτούν με έναν άνθρωπο και παραδοθούν στη σχέση, η οποία αποδειχθεί άπιστη, τότε δεν θα διστάσουν και θα βάλουν στη θέση τους το άλλο άτομο. Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο αν εκείνοι απιστήσουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν μπορούν να διαχειριστούν την απιστία. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν το γιατί το ταίρι τους τους πρόδωσε και δεν θέλουν κιόλας. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πιθανότερο είναι να φύγουν από τη σχέση στο λεπτό.