Απίστευτο! Πιωμένοι από την Πολωνία ήρθαν οι διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης

Ένα -ακόμη- απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο σίριαλ της φετινής Super League 1 που τόσο στα αγωνιστικά, όσο και στα έξω-αγωνιστικά είναι με διαφορά η πιο συναρπαστική των τελευταίων ετών.

Η διαιτητική ομάδα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη (Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ) που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 στην OPAP Arena έφτασε χθες βράδυ από την Πολωνία στην Αθήνα.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης υπήρξε μεγάλη περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι και σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και σοβαρό επεισόδιο με Έλληνες που ζουν στην Πολωνία και ταξίδευαν επίσης με προορισμό την Ελλάδα.

Οι διαιτητές στο αεροπλάνο έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο διάφορα πράγματα μεταξύ τους ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο. Κάποιοι Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λετε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμεναν μετά στην φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Ανάμεσα στα όσα έλεγαν ανέφεραν πως το χθεσινό βράδυ θα επισκεφτόντουσαν κάποιο κλαμπ της πρωτεύουσας για να διασκεδάσουν. Στην συνέχεια καθώς πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φτύσουν τον πατέρα. Κάπου εκεί παρενέβη η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που χρειάστηκε να μπει στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Την άθλια κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι Πολωνοί διαιτητές συνειδητοποίησε και ο τέταρτος διαιτητής που πήγε στο ξενοδοχείο να τους παραλάβει. Το κορυφαίο όλων είναι πως αυτή τη στιγμή οι Πολωνοί διαιτητές είναι εξαφανισμένοι κάτι που προκαλεί κίνδυνο και για τον σημερινό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00. Στην ΕΠΟ είναι ενήμεροι για όλα αυτά τα περιστατικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, επιβεβαιώνει πως ήταν μεθυσμένοι όταν έφτασαν από την Πολωνία, ενώ προσέθεσαν πως «μάλλον παραμένουν». Μάλιστα η Ένωση προαναγγέλει και εξελίξεις καθώς η τύχη του ματς είναι άγνωστη τη δεδομένη στιγμή μιας και μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.