Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ! Η αποκάλυψη που κανένας δεν περίμενε!

Αλλάζουν όλα στο Τατουάζ, καθώς, μετά τη δολοφονία του Νικόλα, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Ο Τόνυ αποφασίζει να εξομολογηθεί στην Τατιάνα όλες τις παράνομες δραστηριότητες της οικογέ­νειάς του και για πρώτη φορά να της πει όσα κρύ­βουν εκείνος και η μητέρα του.

Αυτό είναι το τέλος για τον ήρωα του Τατουάζ: Τον δολοφονούν εν ψυχρώ!
Η Τατιάνα, έκ­πληκτη και σοκαρισμένη, ακούει από τον Τόνυ όλη την αλήθεια νια τη συμμετοχή του στη με­ταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκώ, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα.

Αφού της ομολογεί τα πάντα, στο τέλος της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή τους και πλέον η Τατιάνα πρέπει να πάρει μια πολύ σο­βαρή απόφαση για το κοινό τους μέλλον. Να τον δώσει στην Αστυνομία και να τον χάσει για πάντα ή να μείνει δίπλα του και μαζί να κατα­φέρουν να ξεμπλέξει εκείνος μια νια πάντα από το κύκλωμα;

Η Μαργκώ πηγαίνει στο σπίτι της Τατιάνας και της προσφέρει χρήματα για να αφήσει τον γιο της. Η Τατιάνα της ζητάει 10 εκατομμύρια!

Η Μαργκώ έχει ηχογραφήσει τη συζήτηση της με την αστυνομικό και δίνει στον Τόνυ όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα προσπαθώντας να τον πείσει πως η αγαπημένη του δέχτηκε χρήμα­τα για να τον παρατήσει.

Ο Τόνυ προσπα­θεί να βρει την Τατιάνα για να της μιλήσει, αλ­λά εκείνη τον αποφεύγει. Ο ίδιος όταν τη συνα­ντάει, της επιτίθεται και την κατηγορεί πως «λα­δώθηκε» από τη Μαργκώ για να τον χωρίσει.

Ο «Ορέστης» απειλεί τον «Ορφέα»! Γιατί ζητούν οι Κύπριοι να «κοπεί» το «Τατουάζ»!
Η Τατιάνα προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκείνη καθώς επίτηδες ζήτησε από τη Μαργκώ αυτό το υπέρογκο ποσό και πριν προλάβει να καταλάβει το λάθος του τον διώχνει.

Όσο οι μέρες περνούν, ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύμα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά η αστυνομικός εί­ναι πολύ θυμωμένη μαζί του, γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη.

Πηγή: My Tv