Απείλησε ξανά την Ελλάδα ο Ερντογάν με… βραδινή επίσκεψη

Turkish President Recep Tayyip Erdogan speaks about Human Rights reforms prepared by his government, in Ankara, Turkey, Tuesday, March 2, 2021. Erdogan announced a series of reforms aimed at improving human rights in the country on Tuesday, but critics questioned their effectiveness in improving standards.(Turkish Presidency via AP, Pool )

“Η ευαισθησία μας παραμένει, θα μπορούσαμε να βγούμε έξω κατά τη διάρκεια της νύχτας”, απείλησε ξανά την χώρα μας ο Τούρκος πρόεδρος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τις επισκέψεις του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σερβία και την Κροατία, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Το Υπουργείο Άμυνας μας συνεχίζει τις συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και άλλους εκπροσώπους. Η ευαισθησία μας σχετικά με αυτό το κλείδωμα (σ.σ. για τα F-16) συνεχίζεται αποφασιστικά. Η Ελλάδα το γνωρίζει αυτό και βρίσκεται σε κατάσταση τακτοποίησης. Οι εξηγήσεις εκεί μάλλον θα κρίνουν τι είδους σχέση θα έχει η Ελλάδα με την Τουρκία το επόμενο διάστημα. Μπορούμε να πάμε όλο το βράδυ!».

Θέση εξέφρασε και για την τακτική Πούτιν για το φυσικό αέριο: Η Ευρώπη θερίζει ό,τι σπέρνει, η στάση της Ευρώπης και οι κυρώσεις κατά του κ. Πούτιν έφεραν φυσικά τον Πούτιν σε αυτό το σημείο. Ο Πούτιν χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τα όπλα του. Η Ευρώπη θα περάσει τον χειμώνα με σοβαρά προβλήματα, δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα.