Απανθρωπιά! Έκλεψαν άστεγη γυναίκα στην Πάτρα

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον δράστη βάσει της περιγραφής που τους έδωσε, όμως παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο δράστης της άρπαξε το πορτοφόλι ενώ ετοιμαζόταν να μπει σε σούπερ μάρκετ

Δεν έχει όρια η απανθρωπιά ορισμένων, που δεν σέβονται την κατάσταση ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και προσπαθούν να επιβιώσουν από φιλανθρωπίες και δεν διστάζουν να ξαφρίσουν τα λιγοστά υπάρχοντά τους, όπως έκανε ένας νεαρός στην Πάτρα.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας ακολούθησε μια άστεγη γυναίκα που διαμένει στη δομή φιλοξενίας στην οδό Μπουκαούρη και, την στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει είδη διατροφής, άρπαξε μέσα από τα χέρια της το πορτοφόλι της που είχε μέσα μόλις 15 ευρώ και το έβαλε στα πόδια!

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον δράστη βάσει της περιγραφής που τους έδωσε, όμως παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πλέον, την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας έχουν στα χέρια τους βίντεο με καθαρή εικόνα του αδίστακτου νεαρού, την οποία κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ.