Αντώνης Κανάκης: Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια εκπομπή.

Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την επιστροφή στην «κανονικότητα» και τον τρόπο που αντιμετώπισε την τραγωδία μερίδα δημοσιογράφων αναφέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι υπάρχει σοβαρό «υπαρξιακό» πρόβλημα για τα στελέχη της εκπομπής να συνεχίσουν την εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν,

ενώ σημείωσε ότι η εκπομπή δεν θα έχει δομημένη ροή, αλλά θα είναι «σκόρπιες σκέψεις», προσπαθώντας να παραμείνουν ψύχραιμοι και να παρουσιάσουν κάποια πράγματα.

 

«Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε κανονικά το Survivor.

Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα, αυτήν του πάμε να ξανά ασχοληθούμε με το Survivor και τους γκόμενους και τις γκόμενες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ο ρόλος των δημοσιογράφων

Μιλώντας για τη στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι δεν παρουσίασαν τα γεγονότα όπως θα έπρεπε, με κριτική διάθεση, απέναντι στην εξουσία.

«Όταν η δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, γίνεται εχθρός της δημοκρατίας, αντί για θεμέλιος λίθος» τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή την πραγματικότητα. «Δεν βρέχει, σας φτύνουν» συμπλήρωσε.