Αντώναρος κατά Χαρδαλιά: Όταν δεν έχεις τσίπα γίνεσαι ρόμπα

Αλλά δεν φταις εσύ, Αλλά εκείνος που σε διόρισε, λέει ο Ευάγγελος Αντώναρος
Στο στόχαστρο του Ευάγγελου Αντώναρου βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή το περιστατικό την Τρίτη κατά τη διάσωση στην Οξυά, και ιδιαίτερα μετά την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στα αρνητικά σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε αποδοκιμάσει τη δημόσια κίνηση του Αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει.

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Όταν δεν έχεις τσίπα, απλά δεν έχεις. Βγαίνεις και διαψεύδεις το αδιάσειστο φωτογραφικό ντοκουμέντο με μια αναξιοπρεπή «διευκρίνιση».

Ο παπάς που του φίλησες το χέρι βγαίνει σε μεγάλο κανάλι και — εν τη αφέλεία του; — επιβεβαιώνει ότι όντως έτσι έγινε.

Γίνεσαι ρόμπα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Εδώ δεν μπορείς να διαχειρισθείς τον εαυτό σου, όχι να δώσεις λύσεις φορώντας εφαρμοστά μπλουζάκια σε κρίσεις που ταλαιπωρούν τους Έλληνες πολίτες. Αλλά δεν φταις εσύ.

Αλλά εκείνος που σε διόρισε και σε διατηρεί για — δικούς του — λόγους στη θέση σου».

Τι είπε ο ιερέας για τον Νίκο Χαρδαλιά:

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε στον απεσταλμένο του Mega.
«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ», συμπλήρωσε.