«ΟΧΙ» από εκατοντάδες χιλιάδες δημ. υπαλλήλους σε υποχρεωτικό εμβόλιο – Πρώτοι Στρατιωτικοί, Διπλωμάτες, Δήμοι- Δείτε πίνακες

υποχρεωτικός εμβολιασμό

Παρά την τεράστια κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, τις απειλές, τον έμμεσο εξαναγκασμό, τα πρόστιμα και την ασύλληπτη προπαγάνδα των εξαγορασμένων από τα «πακέτα Πέτσα» media, ένα πολύ  μεγάλο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων εξακολουθεί και παραμένει ανεμβολίαστο, εξακολουθεί και αντιστέκεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών το 24% των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα παραμένει ανεμβολίαστο, ενώ στον γενικό πληθυσμό 4 στους 10 πολίτες είναι  ακόμα ανεμβολίαστοι !

Εντύπωση παρουσιάζουν τα επιμέρους στοιχεία, καθώς αποτυπώνουν τεράστιες αποκλίσεις μεταξύ των εργαζομένων στα διάφορα υπουργεία.

Πρωταθλητές στην αντίσταση απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναδεικνύονται οι στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ανεμβολίαστο παραμένει  το 35% του υπουργείου Εθνικής  Άμυνας, ενώ το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 32% για το  υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Ναυτιλίας !

Η κυβέρνηση προτίθεται να παγώσει τους σχεδιασμούς της για επέκταση της υποχρεωτικότητας και διατείνεται πως αυτό οφείλεται στην μεγάλη επιτυχία του προγράμματος αλλά η αλήθεια, όπως φαίνεται,

από τα στοιχεία, είναι ότι οι σχεδιασμοί της δεν προχωρούν και ο μαζικός εμβολιασμός με κάθε εξαναγκαστικό μέσο συναντά σοβαρή αντίσταση.