Ανήλικοι συνελήφθησαν για διάρρηξη στο Αιτωλικό

Ένας 16χρονος επιτέθηκε στον 49χρονο ιδιοκτήτη μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ο 16χρονος βγήκε εκτός εαυτού και, πριν επέμβουν οι αστυνομικοί, χτύπησε το θύμα της διάρρηξης, ενώ ταυτόχρονα τον έβριζε και τον απειλούσε.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μαζί με τους άλλους δύο 16χρονους που είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και είχαν κλέψει μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και κοσμήματα μικρής αξίας.

– Μια άλλη διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Κερασώνα της Πρέβεζας, απ’ όπου εκλάπησαν χρήματα και δύο tablet στις 10 Μαΐου, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας… ηλικιωμένος και ένας ακόμη συνεργός του! Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν τα κλεμμένα tablet στα σπίτια των δραστών ηλικίας 50 και 67 χρόνων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο Έλληνες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

– Για δυο κλοπές σε εμπορικά καταστήματα στο Βόλο, συνελήφθη ως δράστης ένας 41χρονος Έλληνας ο οποίος τα διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας και άρπαξε συνολικά 180 ευρώ και ένα tablet.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.