Ανιγκό: «Πόσες φορές πρέπει να σκοράρει ο Ολυμπιακός για να μετρήσει ένα γκολ μας;»

Στην αλλαγή συστήματος αλλά και στη διαιτησία, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό.

Δηλώσεις μετά τη «λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» έκανε ο Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας για την επιλογή του να αλλάξει σύστημα,

ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στην αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τους διαιτητές, τονίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Αναλύσαμε πολύ τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι μας, επομένως προτιμήσαμε σήμερα να χρησιμοποιήσαμε ένα άλλο σύστημα, για να μπορέσουμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να καλύψουμε τα κενά.

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΑΕΚ».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Νομίζω πως σήμερα, πέρα από το ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ τις είχαμε εμείς.

Ωστόσο έχω μείνει με κάποιες απορίες από το σημερινό ματς, με έναν διαιτητή που είναι συμπατριώτης μου.

Δεν έχω καταλάβει γιατί οι καθυστερήσεις ήταν 9 λεπτά, ούτε γιατί πάντα παίζουμε με κάποιους κανόνες που δεν μπορώ να κατανοήσω.

Πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας;

Γενικότερα, φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τη διαιτησία. Υπάρχουν πράγματα που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω».