ΑΝΕΛ: Παραιτήθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου Μ.Παπαδοπούλου – «Κατάπτυστη η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ»

Την αποχώρησή της από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του συγκυβερνώντος κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Λόγω της άρνησης του Π.Καμμένου να παραιτηθούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και να διασωθεί η Μακεδονία από την εκχώρησή της σήμερα στα Σκόπια.

Η εκπρόσωπος Τύπου με ανάρτησή της στο Facebook, πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος Π.Καμμένο και αποχαιρέτησε το κόμμα το οποίο σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει η κατάσταση, θα μείνει απλή σφραγίδα.

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου.

Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές.

Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

Χθες δεκάδες στελέχη του κομματικού μηχανισμού των ΑΝΕΛ στην Μακεδονία παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συναίνεση Καμμένου στην εκχώρηση της Μακεδονίας.