Ανδραβίδα: Αποκαλύψεις – Η απάντηση του δράστη για τις δολοφονίες

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η άτυχη πενταμελής οικογένεια. Εκείνος που σκότωσε τους γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, επειδή όπως είπε, δεν του είχαν πληρώσει τα νοίκια. Οι αστυνομικοί έκαναν ανακοινώσεις στην κάμερα, λίγη ώρα πριν ο 60χρονος οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα και τη σύλληψη του 60χρονου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε. Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Μαρτζάκλης, ο καθ ομολογία δράστης σκότωσε με όπλο το ζευγάρι στην Ανδραβίδα, στο σπίτι που του ανήκε και το ζευγάρι είχε ενοικιάσει.

Μάλιστα έβαλε τις σορούς τους σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Ο 60χρονος εντοπίστηκε στο Μιντιλόγλι Πατρών με το αυτοκίνητό του, ενώ το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα, βρέθηκε σε πολυκατοικία στην Πάτρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον συλληφθέντα και τον θάνατο των παιδιών, ο κ Μαρτζάκλης είπε πως ο συλληφθείς είπε πως δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε δηλώνοντας πως δεν έχει συγχώρεση γι αυτό.

Δείτε τα βίντεο του thebest.gr…