ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ! Το CDC παραδέχεται πως οι θάνατοι από Covid19 είναι μόλις 10.000 στην Αμερική! (ΦΩΤΟ)

Τελικά πόσοι είναι οι πραγματικοί αριθμοί των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από τον περίφημο Κορωνοϊό (covid19)! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον έλεγαν οι Αρχαίο ημών πρόγονοι και για άλλη μια φορά επαληθεύεται η σοφία τους!

Το CDC λοιπόν (το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) στην Αμερική στην επίσημη ιστοσελίδα του δημοσιεύει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία γύρω από τον κορωνοϊό και μάλιστα τα αναλύει διεξοδικά.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 ανανέωσε τα νούμερα και προέκυψε το εξής:

Από τους συνολικούς θανάτους που αναφέρονταν μέχρι τώρα, οι οποίοι ανέρχονταν στους 169.044 ΜΟΝΟ ΤΟ 6% οφείλεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον Covid19. Δηλαδή; ΜΟΝΟ 10,142. Δείτε και μόνοι σας:

Προσέξτε λοιπόν σε αυτόν τον πίνακα που δημοσίευσε το CDC: 

  1. Πριν αναλύσουμε τα νούμερα ως προς την αιτία θανάτου ας παρατηρήσουμε λίγο τις ηλικίες. Δεν χρειάζεται καμία εξειδικευμένη γνώση για να κατανοήσει κανείς ότι προφανώς και οι ευπαθείς ομάδες των 65 ετών και άνω αποτελούν σχεδόν το μισό ποσοστό θανόντων. Ούτε παιδιά, ούτε οι νέοι!
  2. Πάμε και ακριβώς από κάτω στον ίδιο πίνακα να αναλύσουμε πόσοι θάνατοι τελικά προήλθαν αποκλειστικά και μόνο από τον Covid19 και πόσοι από άλλες αιτίες. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε πως οι κυριότερες αιτίες είναι προϋπάρχοντα ή συνυπάρχοντα αναπνευστικά προβλήματα και παθήσεις του κυκλοφορικού ή διαβήτης, κ.ά.

ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μας είπε κάποιος ψέματα ή όχι; Να σας θυμίσουμε εδώ ότι οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα και ακριβώς αυτό το παιχνίδι των λέξεων ξέρουν να κάνουν όσοι βγαίνουν στα ΜΜΕ να μιλήσουν. Ας πούμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως τα ψιλά γράμματα που δεν δίνει κάποιος σημασία αλλά ακόμη και αν δώσει ίσως να μην καταλάβει με την πρώτη ανάγνωση.

Έχουμε και λέμε:

  • Το CDC συγκεντρώνει και αναλύει τα στοιχεία που συγκέντρωσε το NCHS (το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας της Αμερικής) όπου και καταγράφονταν τα πιστοποιητικά θανάτου
  • Σημειώνει κάτω από τον πίνακα το CDC πως: “το χρονικό διάστημα μεταξύ του χρόνου που συνέβη ο θάνατος και της συμπλήρωσης του πιστοποιητικού θανάτου, που υποβλήθηκαν στο NCHS και υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για σκοπούς αναφοράς ήταν μεγάλο. Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να κυμαίνεται από 1 εβδομάδα έως 8 εβδομάδες ή περισσότερο”.

Σαν πολύς καιρός δεν πέρασε για να αναλυθούν τα δεδομένα…; Άντε, κατανοητό… Λόγω μεγάλου φόρτου και όγκου εργασίας. Ωστόσο σε αυτό το διάστημα οι αποφάσεις για την επικινδυνότητα πάρθηκαν και τα μέτρα εφαρμόστηκαν για κάτι ακόμα που και οι μεγαλύτερα Κέντρα Ελέγχου Υγείας δεν είχαν προλάβει να αναλύσουν και να βγάλουν συμπεράσματα.

Πάμε να δούμε και ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ:

Ο ίδιος οργανισμός στην Αμερική έχει δώσει σαφής οδηγίες για το πως πρέπει να γίνεται αυτή η διεργασία και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Ας δούμε όμως και εν συντομία τα κύρια σημεία:

  • “Στο πρώτο πεδίο αναφέρεται η άμεση αιτία θανάτου και ΔΕΝ είναι απαραίτητα αυτή που προηγήθηκε του θανάτου (UCOD)*. Αν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα ή άλλες αιτίες που οδήγησαν στο θάνατο πρέπει να καταγράφονται με ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ χρόνου και υπαιτιότητας”.
  • *UCOD σημαίνει κάποια ασθένεια ή τραυματισμός που ξεκίνησε μια σειρά από καταστάσεις που οδήγησαν στον θάνατο
  • Δηλαδή αν κάποιος έπασχε από χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια για παράδειγμα, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και τελικά κατέληξε, ο Covid19 θα έπρεπε να σημειωθεί ως; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ:Λέει: Αν ο Covid19 έπαιξε ρόλο το θάνατο αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Σε πολλές περιπτώσεις κατατάσσεται ως UCOD καθώς μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις για τη ζωή του ανθρώπου όπως η πνευμονία. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ο Covid19 αναφέρεται πιο χαμηλά στη λίστα ως μια από τις αιτίες που ενίσχυσαν ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. 

Αυτά γίνονται στην Αμερική… αλλά λίγο πολύ και σε όλο τον κόσμο!

Πολλά τα κρούσματα, οι επιστήμονες ακόμη δεν γνωρίζουν τα πάντα, οι οδηγίες ψιλά γράμματα… Μάλλον όχι ψιλά γράμματα γιατί μας το είπαν ξεκάθαρα:

Διαβάσατε τα παραπάνω, ακούσατε ξεκάθαρα και την εξήγηση του Ελληνικού κράτους!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! 

Θέλετε κι άλλη τροφή για σκέψη; Δεν θα σας την στερήσουμε:

  • Μπείτε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (https://covid19.who.int/) και δείτε πως αναφέρονται με μεγάλα γράμματα μόνο τα κρούσματα και οι θάνατοι και ΟΧΙ όσοι ανάρρωσαν…
  • Γράψτε “coronovirus recovery rate” (για να βρείτε τα ποσοστά θνησιμότητας και ανάρρωσης)… Έτσι ενδεικτικά για να “σκάσει το χειλάκι” μας: