Αναστασία Στεφάνοβα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είχα καλέσει 8 φορές την αστυνομία»

Θέμη Αδαμαντίδη, Αναστασία Στεφάνοβα,

Στο Πρωινό μίλησε η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη, Αναστασία Στεφάνοβα, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο γνωστός τραγουδιστής την είχε χτυπήσει αρκετές φορές.

«Είχαν συμβεί και σε εμάς περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ζήσαμε μαζί για 15 χρόνια, κάναμε δυο παιδιά κι έφυγα πέρυσι. Πήρα τα παιδιά κι έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο.

Συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά τον τελευταίο χρόνο. Με χτύπαγε και ήταν και τα παιδιά στο σπίτι.

Είχα καλέσει την αστυνομία, είχα κάνει μήνυση, αλλά τότε λόγω κορωνοϊού ήταν όλα κλειστά.

Η μήνυση υπάρχει στο ΑΤ Γλυφάδας, την έκανα τον Φλεβάρη του 2020 που με χτύπησε. Μετά από αυτό το περιστατικό συνέβησαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά.

Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφάσισα να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο. Είχα καλέσει την αστυνομία 7-8 φορές.

Με έχει ξαναχτυπήσει πολλές φορές μετά τη μήνυση και μπροστά στα παιδιά», είπε αρχικά η Αναστασία Στεφάνοβα.

«Αραιά και που βοηθάει για τα παιδιά όποτε θελήσει ο ίδιος, επικοινωνία μαζί τους δεν έχει.

Με πήρε η Βαρβάρα Κίρκη και μου τα είπε και με ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και με εμένα. Είναι άλλος ο Θέμης ο τραγουδιστής και άλλος ο σύντροφος, ο πατέρας.

Δεν ήταν καλός πατέρας. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι σαν πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Έξω, η δουλειά του και μετά ο τζόγος, μέρες νύχτες έλειπε.

Ερχόταν σπίτι μόνο για να κοιμηθεί και τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία. Μικρά παιδιά είναι, φασαρία θα κάνουν», πρόσθεσε στη συνεχεια η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή.