Ανάρπαστο γίνεται κενό βιβλίο για τον Σαλβίνι-Best seller στην Ιταλία

Ένα βιβλίο για τον Ιταλό δεξιό λαϊκό ηγέτη της αντιπολίτευσης Matteo Salvini κυριαρχεί στη λίστα με τα μπεστ σέλερ στην Ιταλία, αν και όλες οι σελίδες είναι κενές. Το κενό βιβλίο με τίτλο «Γιατί ο Σαλβίνι αξίζει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πωλήσεων του ιταλικού ιστότοπου της Amazon για μέρες.

“Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με κενές σελίδες. Παρά την πολυετή έρευνα, δεν μπορέσαμε να βρούμε τίποτα που αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το θέμα, οπότε μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για τις δικές σας σημειώσεις”, ανέφερε η περιγραφή της εργασίας των 110 σελίδων.

Ο συγγραφέας Alex Green, που αναφέρεται ως πολιτικός αναλυτής, πιθανότατα χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Το αυτο-δημοσιευμένο βιβλίο δημοσιεύθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με την Amazon, αλλά τώρα λαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το βιβλίο των 6,99 ευρώ λαμβάνει κατά μέσο όρο 4,7 αστέρια στις κριτικές. «Ένα μακρύ και δύσκολο βιβλίο, αλλά αξίζει τον κόπο», αστειεύεται κάποιος στα σχόλια.