Ανακοίνωση Άρη κατά της διαιτησίας: “Κύριε Μπένετ, έχει καταντήσει αηδία”

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, εξαπολύοντας πυρά κατά του προέδρου της ΚΕΔ, Στίβ Μπένετ.

Η διαιτησία του Πορτογάλου Τιάγκο Μάρτινς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, προκάλεσε παράπονα από τους φιλοξενούμενους.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της ΚΕΔ, Στίβ Μπένετ και επισημαίνει ότι το γκολ του Ιτούρμπε είναι πεντακάθαρο, ότι στο γκολ του Ολυμπιακού προηγείται φάουλ πάνω στον Νταρίντα και ότι δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βρουσάι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε.

Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι.

Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς”.