«Αν βγει έξω, εγώ η ίδια θα τον θάψω» λέει η μητέρα για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη κόρη της

53χρονος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από 53χρονο επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος απειλούσε και εκβίαζε την 12χρονη ότι αν μιλήσει για τη φρίκη την οποία υπέστη στα χέρια του, δε θα έδινε φαγητό στην οικογένεια της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέρφια της.

Η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Εξήγησε παράλληλα, ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε η αποζημίωση και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, η ίδια είναι ακόμη φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιλφηθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Ο 53χρονος ζητούσε καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από την ανήλικη με σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο διοχέτευε στη συνέχεια στο διαδίκτυο για να «ψαρέψει» πελάτες.

Το κορίτσι στην κατάθεση του, φέρεται να είπε ότι έχει βιαστεί με τουλάχιστον δέκα άντρες. Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ίσως να είναι και περισσότεροι οι βιαστές της ανήλικης.

Αυτό προκύπτει από την έρευνα, καθώς περισσότεροι από 200 πελάτες – αρπακτικά, ζητούσαν να συνερευθούν με την 12χρονη.

Είναι πιθανό, ο 53χρονος να έλεγε ψέμματα για την πραγματική ηλικία της 12χρονης και να την παρουσίαζε ως 16 – 17 ετών.

Η ανήλικη, φέρεται να τόνισε ότι κάποιοι άντρες της έλεγαν ότι είναι πολύ μικρή και πρέπει να προσέχει.

Το χρονικό της σύλληψης

Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο το 12χρονο κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη με τον 53χρονο να την εκδίδει και να τη βιάζει.

Όταν βρισκόταν σε διακοπές στη Λευκάδα, συγγενικό πρόσωπο εντόπισε στο κινητό της σοκαριστικά μηνύματα για τα οποία ενημέρωσε τη μητέρα της.

Αμέσως, η μητέρα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα προχωρώντας σε καταγγελία.

Ύστερα από στενή παρακολούθηση, ο 53χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι είναι θύμα πλεκτάνης και πως η οικογένεια της 12χρονης θέλει να τον καταστρέψει.