Αρχική GOSSIP Alessandra Ambrosio: Κολυμπάει… παρέα με δελφίνια

Alessandra Ambrosio: Κολυμπάει… παρέα με δελφίνια

Alessandra Ambrosio

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να αναστατώνει τους θαυμαστές της με τις απίστευτες αναλογίες της, ακόμα κι όταν βρίσκεται κάτω από το νερό της θάλασσας. Το διάσημο supermodel από τη Βραζιλία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

(World Ocean Day) στις 8 Ιουνίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υποβρύχιο βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία φαίνεται να απολαμβάνει τις βουτιές της σε καταγάλανα νερά (πιθανότατα στο Brail), παρέα με ένα κοπάδι από δελφίνια.

Η Alessandra Ambrosio έμοιαζε με μια σέξι, αληθινή γοργόνα, αφού φορούσε ένα κατακόκκινο μπικίνι που τόνιζε τη σιλουέτα της.

Σκοπό της μέσα από αυτά τα posts βέβαια δεν ήταν να κερδίσει likes για το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα για τη σημασία αυτής της ημέρας, η οποία θεσμοθετήθηκε στη Σύνοδο για τη Γη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ από το 2009 βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών έχουμε μια ευκαιρία για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία ως προς τα οφέλη που η ανθρωπότητα έχει από τον ωκεανό, καθώς και για την ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη που πρέπει να έχουμε ώστε να χρησιμοποιούμε τις πηγές του με βιώσιμο τρόπο.

Ο μπλε πλανήτης μας χρειάζεται προστασία- η κλιματική αλλαγή, η υπεραλίευση και η μόλυνση από πλαστικό σημαίνουν ότι οι ωκεανοί μας βρίσκονται σε κίνδυνο.» έγραψε μεταξύ άλλων το supermodel στη λεζάντα του post.