Αλέξης Παππάς – Αλέσια Ντέμετζ: “Θρύλερ” ο χωρισμός τους – «Είναι ζηλιάρης» – «έχεις βρει άλλον»

Αλέξης Παππάς - Αλέσια Ντέμετζ

Σε… «θρίλερ» εξελίσσεται ο χωρισμός του Αλέξη Παππά και της Αλέσια Ντέμετζ από τη στιγμή που και οι δύο επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Η όμορφη αρχιτέκτονας που ζει στο εξωτερικό μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα.

Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιον με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό, αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική.

Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται».

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε και η Αλέσια η οποία επιβεβαίωσε αυτή την είδηση λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς ήταν αρκετά ζηλιάρης ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που επέλεξε να της ανακοινώσει την απόφασή του μέσω μηνύματος αντί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

Είπε πως ήταν ζηλιάρης και ενοχλούνταν όταν κάποιος της έστελνε λουλούδια.

Το μακροσκελές μήνυμα του Αλέξη Παππά

Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που χώρισε την Αλέσια μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος.

Το μήνυμα που προβλήθηκε στην εκπομπή αναφέρει: «Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα με αυτά τα λόγια ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να έχεις μια σχέση από μακριά όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για μένα. Έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται μακριά. Ίσως κάνω λάθος αλλά αυτές είναι οι αρχές μου. Γι΄αυτό νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε μέλλον μαζί.

Και οι δυο αξίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Δε θέλω να φερθώ εγωιστικά και να σε πιέζω περισσότερο. Σου αρέσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ», γράφει ο Αλέξης Παππάς.

 

Οι δηλώσεις της Αλέσια στο Πρωινό

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Αλέσια Ντέμετζ βγήκε ζωντανά στο Πρωινό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά: «Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες.

Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης…

Ο τρόπος που με έχουν μεγαλώσει, η παιδεία μου και επειδή προστατεύομαι από τη βασιλική οικογένεια, έχω έναν τρόπο να βλέπω τα πράγματα… Για εμάς όπως λέμε το “Σε αγαπώ” είναι διαφορετικό πώς το βλέπουν οι άλλοι.

Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του. Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων» τόνισε η Αλέσια Ντέμετζ.

Όπως είναι το γνωστό το πρώην ζευγάρι διατηρούσε σχέση εξ αποστάσεως η οποία ήταν δύσκολο να διατηρεί.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor είχε πάει στο Ντουμπάι για να την συναντήσει.

Φαίνεται όμως πως η σχέση δεν ευδοκίμησε καθώς η απόσταση δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα εμπόδια.

Βέβαια στο παρασκήνιο κυκλοφορούν οι φήμες ότι ο Αλέξης Παππάς έχει δεχθεί πρόταση να είναι ο επόμενος Bachelor κάτι για το οποίο ρωτήθηκε και η Αλέσια και είπε πως:

«Αυτή είναι η δουλειά του».