Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο στην Εγνατία – Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος που σκοτώθηκε

Ο άτυχος Γιώργος, ο οποίος ήταν πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, είδε ξαφνικά σε μια στροφή χωρίς ορατότητα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες να έρχεται κατά πάνω του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Αλεξανδρούπολη ο άδικος θάνατος του 46χρονου Γιώργου Τζανετάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ στο οποίο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε 10 παράνομους μετανάστες.

Ο 46χρονος, ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Θράκης, επέστρεφε από την Κομοτηνή όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους όταν συνέβη το τροχαίο.

Όπως ανακοινώθηκε η κηδεία του Γιώργου Τζανετάκη θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (17/4)από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

O άτυχος Γιώργος Τζανετάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους είχε μπει στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο της Μάκρης και για επτά χιλιόμετρα κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.

Νωρίτερα, δε, ο διακινητής δεν είχε σταματήσει σε σήμα ελέγχου από αστυνομικούς στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη αλλά αντίθετα είχε πατήσει γκάζι και είχε εμβολίσει περιπολικό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου εκτός από τον άτυχο 46χρονο Γιώργο Τζανετάκη έχασαν τη ζωή τους ο αλλοδαπός διακινητής και άλλοι τέσσερις από τους παράνομους μετανάστες που μετέφερε.