Ακύρωσαν τις παρελάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων την 28η Οκτωβρίου για να κάνουν πορεία οι Πακιστανοί;

Την 28η Οκτωβρίου, την ημέρα της εθνικής μας γιορτής, στην επέτειο του «Όχι» δεν θα γίνουν παρελάσεις ούτε των Ελλήνων μαθητών ούτε των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο, στο κέντρο της Αθήνας θα γίνει πορεία των Πακιστανών, οι οποίοι, προφανώς, έχουν ανοσία στον κορονοϊό!

Μεγάλο ερώτημα προκύπτει για το αν στην κυβέρνηση και στον Δήμο της Αθήνας, την ώρα που απαγορεύουν τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις ανά την επικράτεια «λόγω κορονοϊού», γνωρίζουν ή -πολύ περισσότερο- αδειοδότησαν βάσει του νέου νόμου πορεία πακιστανικών οργανώσεων την 28η Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, προς την ινδική πρεσβεία, για το ζήτημα του Κασμίρ.

Συγκεκριμένα, πακιστανικές οργανώσεις -μεταξύ των οποίων και οι «Φίλοι του Κασμίρ»- καλούν μέσω Facebook σε πορεία διαμαρτυρίας με το όνομα «Μαύρη ημέρα» προς την ινδική πρεσβεία στην Αθήνα και ως τόπο συνάντησης δίνουν την Πλατεία Κοτζιά, την 28η Οκτωβρίου!

Μάλιστα, σε μία από τις αφίσες τους στα Αραβικά αναφέρεται και το «δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ», την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε στα μέλη της να παραστούν ακόμα και στις δοξολογίες για τους νεκρούς ήρωες του 1940!

crashonline.gr