Αιχμές ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Δεν θα ανεχθούμε να αποσείει κυβερνητικές ευθύνες επικαλούμενος παθογένειες στα Τέμπη

«Οι ευθύνες θα αποδοθούν τη στιγμή που πρέπει», δηλώνει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, μέσω της οποίας σχολιάζει το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση των τρένων, «όμως δεν θα ανεχθούμε τον πρωθυπουργό να αποσείει κυβερνητικές ευθύνες επικαλούμενος παθογένειες».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη, αναδεικνύει το ίδιο ερώτημα του Νίκου Ανδρουλάκη, από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής ανέδειξε το ερώτημα γιατί να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι, ενώ υπάρχουν τεχνικές δυνατότητες πρόληψης και αποτροπής τέτοιων δυστυχημάτων.

Συναισθανόμενοι την ώρα του πένθους και της οδύνης, σημειώνουμε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο και τη στιγμή που πρέπει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε ο πρωθυπουργός να αποσείει για ακόμα μια φορά τις κυβερνητικές ευθύνες επικαλούμενος μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης διαχρονικές παθογένειες και την αντικειμενική πολιτική ευθύνη του υπουργού του.

Οι κυβερνήσεις υπάρχουν για να αντιμετωπίζουν τις παθογένειες και όχι για να τις επικαλούνται και να τις διαιωνίζουν».