Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar για να μην κάτσουν στην παραλία

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής όταν το ζευγάρι θέλησε να κάτσει στο δημόσιο χώρο της παραλίας δίπλα στις ξαπλώστρες του μαγαζιού

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το ηλικιωμένο ζευγάρι, δέχθηκε επίθεση από υπεύθυνους beach bar στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής για να μην κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει», είπε στο MEGA η 70χρονη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα ο υπεύθυνος της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι, στο σημείο που είχε χειρουργηθεί. «Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. «Θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω «κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;». Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”» ανέφερε η 70χρονη.

Και συνέχισε: «Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω».

Η γυναίκα ειδοποίησε το 100 και το 166 και ο ηλικιωμένος είχε έντονους πόνους αφού έσπασε το γόνατο του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. «Κάθισε η γυναίκα του (του υπεύθυνου), ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω. Να φωνάζει ο άνδρας μου «πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω» και μόλις κάθισε και η γυναίκα του…», είπε η 70χρονη.

Ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από την βαρβαρότητα της επίθεσης. Ο 70χρονος ήταν στο σπίτι με Π, χωρίς να πατάει στο πόδι του, ενώ χρειαζόταν τη βοήθεια της συζύγου του ακόμη και για να πάει στην τουαλέτα.