«Άγριες μέλισσες»: Έρχεται στο φως το τρομερό μυστικό του Δούκα!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Άγριων μελισσών, με τα μυστικά να έρχονται στο φως και τους ήρωες να… αποκαλύπτονται!

Η Ελένη, η οποία έχει πλέον κάνει έρωτα με τον Λάμπρο, αποφασίζει να πάψει να καταπιέζει τα αισθήματά της και του αποκαλύπτει την αγάπη της, ενώ εκείνος της υπόσχεται να µιλήσει στη Θεοδοσία µόλις γυρίσει.

Μόνο που όλα αυτά τα ακούει ο Μιλτιάδης, ο οποίος φεύγει σοκαρισμένος.

Εν τω µεταξύ, ο ∆ούκας πληρώνει τον Κυπραίο και αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια και εκείνος απειλεί ανοιχτά τον Λάµπρο να σταµατήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το µυστήριο µε τα χαµένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της ∆ρόσως το ρολόι του ∆ούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Εκείνη προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε τίποτα, κατηγορώντας ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.

Ο Θωµάς από την πλευρά του συνεχίζει να παριστάνει τον ερωτευµένο στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιοµηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό.

Ο Λάµπρος είναι έτοιµος να ζητήσει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σεβαστών ο ∆ούκας αιφνιδιάζεται από έναν εκβιασµό του Κωνσταντή, χωρίς κανείς από τους δύο να καταλάβει πως τη συζήτηση κρυφακούει η Αγορίτσα.

Ο ∆ούκας µετά τη συζήτηση µε τον Κωνσταντή τον ξυλοκοπά µε άγριο τρόπο µπροστά στον Νικηφόρο. Ο τελευταίος απαιτεί να µάθει τον λόγο σύγκρουσης του πατέρα του µε τον αδελφό του.

Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει µια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης µε τον Κυπραίο και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί.

Στο μεταξύ, η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τροµερό µυστικό του ∆ούκα!

Πηγή: TV Έθνος