Άγρια καταδίωξη η οποία διήρκεσε 7 χιλιόμετρα ξεκίνησε στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο να σταματήσει και ο οδηγός πάτησε γκάζι!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, αλλά ο 27χρονος οδηγός δεν υπάκουσε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη σε μήκος επτά χιλιομέτρων!
Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε στο 10ο χιλιόμετρο του ίδιου δρόμου και ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25 κιλών και 23 γραμμαρίων, τις οποίες είχε προμηθευτεί από την πατρίδα του με σκοπό να τις διακινήσει στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν ακόμη 12 ναρκωτικά χάπια, 175 ευρώ και τέσσερα κινητά, καθώς και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.