Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται για την επίθεση με το βιτριόλι! Η αντιζηλία και το Facebook! (ΦΩΤΟ)

Μια 35χρονη γυναίκα από το Παγκράτι, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα!

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα.

Η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με δικηγόρο στο επάγγελμα  και διευθυντή της.

Ο συγκεκριμένος άντρας άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα μετά από αίτημα φιλίας της, γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση.

Δείτε τη φωτογραφία της που εξασφάλισε το Usay.gr. Για ευνόητους λόγους έχουμε αποκρύψει το πρόσωπο της

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί την οποία χρησιμοποίησε η δράστιδα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες προσήχθη και δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

Αυτή παραδέχτηκε ότι έδωσε το βιτριόλι στη 35χρονη, αλλά δεν ήξερε τι το θέλει.

ΠΗΓΗ: usay.gr