Αυτά τα ζώδια συγχωρούν την απιστία και… επιστρέφουν

Ζώδια

Αν είστε Λέων, Κριός ή Υδροχόος δύσκολα θα αφήσετε πίσω σας την προδοσία του συντρόφου σας.

Αν, όμως, ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε σε μία σχέση παρά την απιστία από ταίρι σας.

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη σε μία σχέση είναι πολύ σημαντική για τους Ταύρους. Εμπιστεύονται με κλειστά μάτια το ταίρι τους, ειδικά αν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση. Γι’ αυτό και δυσκολεύονται να δουν τα ελαττώματα του συντρόφου τους.

Ακόμα και αν υπάρξει απιστία θα παραμείνουν στη σχέση, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την αγάπη τους. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους πάντα θα υπάρχει ο φόβος της προδοσίας ξανά.

Καρκίνος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου χτίζουν τείχη γύρω τους, επειδή φοβούνται μήπως πληγωθούν. Από τη στιγμή που τα ρίξουν, όμως, δίνονται ολοκληρωτικά στον άλλο.

Μετά την απιστία θα είναι βαθιά πληγωμένοι και θα το σκεφτούν πολύ αν θα συγχωρήσουν ή όχι το ταίρι τους. Αν, όμως, δουν πως ο άλλος έχει μετανιώσει πραγματικά, θα φανούν μεγαλόψυχοι.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια γενικώς δυσκολεύονται να αφήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν. Δύσκολα φεύγουν από μία σχέση, ακόμα και αν υπάρχει απιστία.

Μάλιστα, προσπαθούν να δείχνουν πάντα ένα καλό πρόσωπο στην κοινωνία, γι’ αυτό και πολύ πιθανό είναι να κρύψουν τις δυσκολίες στη σχέση τους και να παρουσιάζουν στους άλλους την «τέλεια» σχέση που έχουν.