Αυτά τα ζώδια δεν θα κάνουν ποτέ σεξ με τους πρώην τους

ζώδια

Είναι Παρασκευή βράδυ και είσαι έξω με φίλους. Είσαι ελεύθερη. Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Και έπειτα, από το πουθενά, πετυχαίνεις τον πρώην σου. Τι κάνεις;

Για μερικούς ανθρώπους οι σεξουαλικές επαφές με τον πρώην είναι κάτι το εντελώς ακίνδυνο. Για άλλους, το σεξ με έναν πρώην πιθανότατα να προκαλέσει ακόμη περισσότερο πόνο και λύπη απ’ τη στιγμή του χωρισμού.

Αλλά αν το ένστικτό σου σού απαντήσει, “Πάμε γι’ άλλα”, τότε πιθανότατα είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια που δεν θα κάνουν ποτέ σεξ με τους πρώην τους.

Κριός

Ο Κριός είναι πάντα φιλικός με τους άλλους. Όμως, το εγώ του Κριού είναι πιο εύθραυστο από ό,τι μπορεί να συνειδητοποιήσεις, οπότε ακόμη κι όταν μια σχέση τελειώνει φιλικά, αυτά που γεννιούνται μετά από αυτό τον χωρισμό δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν, ούτε καν για ένα άσκοπο πισωγύρισμα. Για τον Κριό, “αποτυχίες” σημαίνει αποτυχίες και οποιαδήποτε υπενθύμιση αυτής της αποτυχίας δεν είναι ευπρόσδεκτη.

Λέων

Ακριβώς όπως ο Κριός, ο Λέων υπερηφανεύεται για τη φήμη του και δεν πρόκειται να αφήσει να αναζωπυρωθεί μια σχέση με έναν πρώην. Ο Λέων είναι μνησίκακος. Μπορεί να ζει για το σκάνδαλο, αλλά δεν θα διακινδυνέψει ποτέ τη δημόσια εικόνα του για ένα πρώην.

Σκορπιός

Είναι πάντα πολύ αργά για να ζητήσεις συγγνώμη σε έναν Σκορπιό, γιατί δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει την πικρία. Εκείνοι που “σημαδεύονται” κοινωνικά και ερωτικά από τον Σκορπιό δεν αλλάζουν. Ένα one night stand μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά για το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ανεπίτρεπτο να ξαναμπλέξεις σε κάτι που έχει τελειώσει.

Αιγόκερως

Οι λογικοί Αιγόκεροι έχουν ακριβώς μηδενικό περιθώριο αστάθειας στη σχολαστικά οργανωμένη ζωή τους. Πάντα θέλουν να γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει και η εμφάνιση ενός πρώην μπορεί να έχει εντελώς απροσδόκητες συνέπειες.

Ο Αιγόκερως αναζητά έναν σύντροφο με τον οποίο μπορεί να χτίσει ένα μέλλον, όχι να ξαναεπισκεφτούν το παρελθόν, οπότε για αυτόν, το σεξ με έναν πρώην είναι απλά χάσιμο του πολύτιμου χρόνου του.